KIND EN GEZIN - Fysieke permanenties

التبويبات الأساسية

Kind en Gezin is een preventieve organisatie die een opvolging doet voor kinderen vanaf de geboorte tot aan de schoolgaande leeftijd.
Wij doen ook psychosociale huisbezoeken vanaf de zwangerschap.
We zijn een multi-disciplinair team met verpleegkundigen, sociaal werkers, gezinsondersteuners, psychopedagogen en spreekuurhouders rond opvoedingsondersteuning.
We zijn een partnerorganisatie voor vrouwen die te maken hebben met geweld in alle vormen, wanneer de vrouw zwanger is, of wanneer er kinderen in het gezin zijn die nog niet naar school gaan.
Onze begeleiding bestaat vooral uit doorverwijzen naar andere organisaties, opvolgen van de ontwikkeling van de kinderen, psychosociale steun voor de ouders.
Wij hebben permanenties met open momenten, waar de vrouwen met kinderen mogen komen zonder afspraak voor allerlei diverse vragen (vragen rond de zwangerschap, hulp inschrijving school of kinderopvang, vragen rond opvoeding, kinderen laten wegen, ect.). Van hieruit kunnen wij mensen verder toelichten naar het consultatiebureau, of een afspraak maken om thuis langs te gaan.

العنوان 

1020 Laken
België

الهاتف 
0498020385
ساعات الدوام 

Donderdag van 10u tot 11:30u

خذ موعد 
بدون موعد
المستندات 
لا شيء
وضع الإقامة 
غير مناسب
الملف الشخصي 
النساء (يشمل المتحولين جنسيا)
أنواع الخدمات 
المرافقة الاجتماعية
أنواع العنف 
تشويه الأعضاء التناسلية الأنثوية
الزيجات القسرية
العنف الجنسي
العنف الجنسي على القاصرين
العنف بين الشركاء
الاتجار بالبشر
المقبولة réquisitoires/requisitorium 
ليس ضرورياً (خدمة مجانية)
معلومات أخرى 

Permanentie gaat door in Nekkersdal
op donderdag van 10u tot 11:30u

Location